Simulatoren

De afgelopen jaren heeft STC B.V. tientallen miljoenen euro’s geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe simulatoren en de upgrade van bestaande simulatoren. Dankzij deze investeringen beschikt de STC B.V.over het grootste en meest gespecialiseerde simulatorenpark ter wereld. Steeds meer bedrijven vanuit onder andere de scheepvaart, het transport en de havengerelateerde industrie weten de weg naar het simulatorenpark van STC B.V. te vinden. Daar vinden zij een gesimuleerde, veilige praktijkomgeving waarin hun medewerkers de broodnodige ervaring kunnen opdoen. Daarnaast zijn de simulatoren uitermate geschikt voor onderzoeksdoeleinden.

Fouten maken mag (en kan op een simulator)
In de dagelijkse werkpraktijk is alles er op gericht om fouten te voorkomen en veilig en efficiënt te werken. En dat terwijl juist door het maken van fouten noodzakelijke leereffecten worden bereikt. Met de inzet van het meest geavanceerde simulatorenpark ter wereld voorziet STC B.V. voor een groot aantal trainingen in deze behoefte om kostenefficiënt te begrijpen door ‘te doen’. Uiteraard is het mogelijk om de simulatoren in te zetten op tijden die passen bij het werkschema van cursisten en de wensen van bedrijven. Zo zijn de kraansimulatoren bijvoorbeeld 24 uur per dag inzetbaar en is een aantal simulatoren mobiel.

Simulatie op maat
STC B.V. ontwikkelt op aanvraag tailor made programma’s. In samenspraak met de opdrachtgever kunnen programma’s en scenario’s worden ontwikkeld die zijn toegespitst op de specifieke procedures en situaties van het betreffende bedrijf. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met ons op.